Wednesday, April 15, 2009

Piatra Craiului - Cabana CurmaturaDuminica de Florii am planuit o "mica plimbare" la munte, undeva unde ar putea merge si "incepatori" in ale drumetiei, asa ca ne-am decis la Piatra Craiului cu o noua vizita la Cabana Curmatura.
Eu bolnav fiind nu am putut sa ma las mai prejos decat restu asa ca am facut un efort si nu am renuntat la aceasta iesire.
Surprinzator ne-am strans 14 iubitori de munte la Fantana lui BoTorog de unde am inceput urcare spre frumoasa poiana Zanoaga si de acolo pe curba de nivel pana la Cab. Curmatura.
Dupa o ciorba calda si mai multe cani cu ceai, am iesit pe terasa cabanei si am zabovit o buna perioada la soare pentru a ne mai incalzi.
La coborare am urmat banda albastra prin minunat covor de branduse aflate in poiana de langa cabana, si apoi prin Prapastiile Zarnestilor.
A fost o iesire minunata, toata lumea s-a simtit bine si le-a facut placere aceasta iesire, eu ma intorc insa la starea mea de om bolvan si la antibioticele de ora fixa.


atingere


Max somnorosul


PrimavaraRuxandra, Vali, Diana, Bogdan, Nico, Razvan,
Sergiu, Doris, Mish, Sna, V@ru, Vera, Geo

mai multe poze si aici

5 comments:

 1. sunt superbe pozele
  ma bucur ft tare ca m-ati luat si pe mine
  a fost o zi minunata
  pupici

  ReplyDelete
 2. Foarte linistitoare a 3-a (acuma sunt eu "sensibiloasa"), cu un balans de alb foarte bun si culori naturale, normale, cum rar mai gasesti in actuala era digitala. Respect lipsa postprocesarii excesive.

  ReplyDelete
 3. stai un pic... de florii si noi am fost la curmatura! probabil ati ajuns dupa ce am plecat noi... pacat, ar fi fost interesanta o intalnire carpati.org... neoficiala, de primavara!

  ReplyDelete
 4. Gina noi eram chiar in "ceafa" voastra... stiam de voi pentru ca vorbisem in prealabil cu Dan.
  Dar noi am fo mai incepatori/bolnavi asa ca atunci cand noi am ajuns la Curmatura voi tocmai ce intrati pe Prapastii..

  ReplyDelete